SPECIALOPGAVE

Da en lokal blikkenslager skulle montere nyt fodblik på en 10 etagers ejendom i 33 meters højde kontaktede han Hedensted Lift. En 38 meters bomlift blev fremskaffet til opgaven og selvom denne lift ikke er en del af vores eget sortiment, lykkedes det alligevel at løse opgaven. Blikkenslageren kunne udnytte liftens store kurv til lagerplads og med liftens hurtige op- og nedstigningshastighed var liften samtidig 'private express' elevator til lynhurtigt at hente ting i varebilen.

Specialopgave med lift

Liften var med indbygget generator, så blikkenslageren kunne fokusere mere på sin egen opgave. Derved kunne spildtid reduceres til et absolut minimum. Som noget ekstra blev liftens standard seler udskiftet til H-seler med soft fald-modul, så sikkerheden var i topklasse.

Opgaven krævede, at vi fik liften om på den sydvendte græsplæne. Her udlagde vi 50 jernkøreplader, så blikkenslageren kunne fortsætte sit arbejde og køre direkte om på den anden side af bygningen uden unødvendige ophold.

Selvom vi ikke altid har liften i vores eget sortiment, har vi alligevel erfaringen og forståelsen for opgaven – også når den er speciel som den omtalte.

Er du interesseret, tager vi gratis ud og besigtiger din opgave. Sker det, at du har et akut behov, klarer vi i 9 ud af 10 disse inden for en time. I Hedensted Lift får du en helt unik service, fordi vi kan reagere hurtigt og effektivt.

Lifte til alle formål

  • Hedensted Lift
  • Mosetoften 2
  • 8722 Hedensted
  • Telefon: 4045 2646