SADOLIN FARVELAND HORSENS

Sadolin Farveland Horsens har haft flere ejere og har derfor været placeret forskellige steder i byen. Den nuværende butik på Ove Jensens Allé blev i 2008 en del af Farveland-kæden.

Sadolin Farveland Horsens

Kig ind og få gode råd om dit næste gør-det-selv projekt. Vi vejleder dig med hensyn til produktvalg og giver dig gerne nogle tips til, hvordan du skal gribe opgaven an.

 


Sadolin Farveland Horsens

Åbningstider:

Mandag - torsdag: kl. 9.00 til 17.30
Fredag: kl. 9.00 til 18.00
Lørdag: kl. 9.00 til 13.00

 

Vi interesserer os for din opgave – hvad enten den er stor eller lille. Vi hjælper dig med vælge de rette produkter og forklarer dig gerne hvordan du skal gøre. Udover kyndig vejledning vil du også finde masser af inspiration til indretning af din bolig. Vi råder over flotte farvepaletter og et stort udvalg af moderne tapeter, wallpapers og stickers, som helt sikkert vil give dig lyst til at skabe nye stemninger i din bolig.

Butikken rummer også en udstilling med solafskærmninger, hvor du kan tage det ønskede plissé- eller rullegardin i nærmere øjesyn, før du køber. Derudover har vi masser af prøver på traditionelle gardiner i mange spændende farver og flotte materialer. Vi tilbyder at varetage opmåling, bestilling og montage, så du undgår, at dine nye gardiner ikke passer.

Hos Sadolin Farveland er det ret enkelt: Det er her, du får den bedste service.

n

  Link til Sadolin Farveland