LEJE OG LEVERING

Levering og afhentning af lifte varetages i de fleste tilfælde af os. Det betyder, at vi kommer ud til den pågældende adresse, hvor vi opstiller liften og giver instruktion til brugeren. Når du er færdig med at bruge liften afmelder du selv liften via telefon, hvorefter vi afhenter. Det kan naturligvis lade sig gøre selv at hente liftene, men for trailerliftenes vedkommende kræver det som minimum en bil der må trække 1000 kg og at bilen er synet og godkendt med træk. For de større trailerlifte kræver det desuden BE-kørekort samt at bilen er godkendt til liftens vægt (se liftoversigt).

Risikoen i forbindelse med flytning af liften er førerens ansvar alene og der kan ikke tegnes forsikring herfor. Ved egenafhentning gives instruktion i brug af liften ved selve afhentningen og dermed ikke i det miljø, hvor den skal anvendes. Skal vi herefter ud og assistere, vil dette som udgangspunkt koste, hvad der svarer til en levering.

Saxlifte og bomlifte har meget lav frihøjde og kombineret med høj egenvægt gør dette det vanskeligt at håndtere disse lifte i praksis. Disse lifte lader sig derfor kun transportere på specialbygget materiel og flytning af disse lifte foretages derfor udelukkende af Hedensted Liftudlejning. Det samme gør sig gældende for teleskoplæssere.

Priserne i kataloget beregnes efter zoneprincippet, hvor Hedensted er centrum. Transport til Vejle, Horsens og opland til Hedensted koster f.eks. kr. 450,- pr. tur. Levering og afhentning for en lift til Vejle er således kr. 900,- i alt. Liften skal naturligvis afleveres i samme stand som man modtager den. Er der ved levering/afhentning synlige skader eller mangler ved liften, er det vigtigt at påpege dette inden liften tages i brug.

Ovenstående er i korte træk de forhold, der gælder ved leje af lifte hos Hedensted Liftudlejning. Læs mere om forsikring og øvrige betingelser.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os..

UdskrivLifte til alle formål

  • Hedensted Lift
  • Mosetoften 2
  • 8722 Hedensted
  • Telefon: 4045 2646