OM SADOLIN FARVEHANDEL

Sadolin Farveland er en frivillig kæde af danske farvehandlere, der blev grundlagt i 1975. Kernen i butikskæden er kvalitetsprodukterne fra Sadolin, der er dansk kvalitet, når det er bedst. Produkterne er kendte overalt i Danmark, da Sadolin er den ældste farve- og lakfabrik med en historie, der går helt tilbage til 1777.

Hedensted

Sadolin Farveland Hedensted

Sadolin Farveland Hedensted blev åbnet i 1976 af Aksel og Jonna Møller. Dengang som en selvstændig farvehandel med maling fra Svend Aage Iversen i Århus.

Se åbningstider.

 


Horsens

Sadolin Farveland Horsens

Sadolin Farveland Horsens har haft flere ejere og har derfor været placeret forskellige steder i byen. Den nuværende butik på Ove Jensens Allé blev i 2008 en del af Farveland-kæden.

Se åbningstider.

 

Sadolin Farveland tilbyder gode produkter til både inden- og udendørs malerprojekter.

Indendørs er der mulighed for at vælge mellem en egenudviklet produktserie fra Farveland og produktserien fra Sadolin.

Til udendørs brug sælger vi Pinotex til beskyttelse af dit træværk, mens vi har tre forskellige produktserier at vælge imellem inden for facademaling. Er du i tvivl om hvilken maling, der passer til netop dit projekt, så spørg i butikken. Vi hjælper dig også med vejledning i forhold til farveskift og de forberedelser, du bør gøre, før du går i gang.

Kig forbi, når du skal i gang med dit gør-det-selv-projekt.

n

  Link til Sadolin Farveland